Kontakt

Adresa: Matije Slatinskog 9, Velika Gorica Telefon: 01 3885 088, 099 3885 088

DRAGI GOSTI!

Dragi gosti,s obzirom na novonastalu situaciju u svijetu i u HR (i prekrasnom državom koja nam šatro pomaže s njihovim krsnim modelima i pojasima za utapljanje) nazalost pizzerija Ziher ce do daljnjega biti zatvorena te dostava hrane vise nece biti moguca. Trenutno ne možemo predvidjeti kada cemo moci ponovno otvoriti, ali nadamo se da ce to biti cim prije. Naravno, obavijestit cemo vas o datumu ponovnog otvaranja. Hvala na razumijevanju! Cuvajte se i ostanite zdravi voli vas Ziher i osoblje kojima se i ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju tijekom ovih skoro 6 godina poslovanja i nadam se da ćemo se ponovo družiti čim se ova teška situacija u HR privede kraju!

P.S. Za one znatiželjne ili one koji se brinu, a i ostale koji mogu u svojoj glavici napraviti svakakve scenarije jer već čujem dosta izmišljotina oko ovog zatvaranja odmah da pojasnim!:

Nitko iz Bistroa Ziher nema korona virus!

( A ja Ziher, sam u samoizolaciji bez ikakvih simptoma već 4 dana jer sam bio u doticaju sa zaraženim), tako da drugi zaraženi tko god da je u našoj Gorici nisam ja niti itko iz Zihera! ( Čisto da demantiram zle jezike!)

A, razlog zatvaranja je jednostavno to što se 13 radnika brine za sebe i svoje i u strahu su od nedaj bože zaraze prilikom dostave hrane po kućama!
Naravno dostava koja nam je dozvoljena nije izvediva kvalitetno da bi itko bio 100% siguran jer se posluje s novčanicama i tu je problem!

I još jedan “mali” razlog je da 13 ljudi na plaći plus najam, knjigovođa, čistačica režije, a prihodi su pali ispod razumne i moguće situacije za poslovanje! Doslovno gubimo cca 4.000kn dan bez da ubrojim kredit 🙁
Tako da sa državom koja nije konkretna s svojim planovima te pomoći i sve odluke donose sporo, a naš brod tone brzo!
Jebeš lovu u ovoj situaciji, ali niti želim ispasti glup i financijski zakopati sebe i svoju obitelj!

Budite doma, čuvajte se i razvalit ćemo ovo sranje i uskoro kada smislimo neki model krećemo ispočetka…možda već za 10 dana, 😉

E da i slobodno me možete nazvati tko god želi od frendova za pojašnjenje oko ove debilane 🙂

A ostali jebiga samoizolacija znaci da nisi bio testiran niti ćeš biti u Hrvatskoj jer niti te žele testirati niti očito nemaju sredstva za sve nego se jednostavno zbog bližeg kontakta sa zaraženim automatski samoizoliraš da se ne bi širilo, ako ne daj bože i ti dobiješ to govno!

Znači nejdeš van i doma si solo te flaksaš, cugaš, ždereš, igraš igrice ili gledaš filmove i kaj god ti padne na pamet, a to znači ujedno i da s nikim nisi u blizini ili fizičkom kontaktu 14 dana, ako do tada nisi imao neke simtome znaci da nisi zarazen, ako jesi niko te ne vozi nikam i dalje si doma i samo ako ti se gadno pogorsa ko zna kaj onda ovi naši izvode..nadam se da znaju!

Moji simptomi su za sada 0, ništa.. osim kaj bi stalno karao, ali tak mi je od kad znam za sebe 😉

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak-Petak 11:30–22:00h, Subota-Nedjelha i praznici 11:30–22:00h, NAZOVITE NAS NA: 01 3885-088,|info@ziher.net

Bistro Ziher

OVDJE KLIKNI ZA JELOVNIK I NARUČI